Studiotrening

Kvalitet gir mer effektivitet

Egentrening

Vår utstyrspark holder høy standard og vi tilbyr effektiv trening uavhengig av nivå – enten du trener for å få en bedre hverdag, er nybegynner og vil komme i bedre form eller viderekommende og vil ta treningen til nye høyder.

På introduksjonstimen, som er inkludert i medlemskapet, hjelper våre dyktige personlige trenere deg med å komme i gang. Sammen kan vi skreddersy et program som matcher dine ambisjoner og tar deg til neste nivå.

Fordeler

Styrketrening

Ambassaden Trening satser på kvalitet og kompetanse, og vi tilbyr et bredt og variert utvalg av styrke- og kondisjonsapparater fra leverandører som Gym80, Technogym, Eleiko og Booty Builder.

Vi har styrkeapparater med fast bevegelsesbane egnet for nybegynnere og viderekommende – eller for opptrening etter skade. Vi har også en solid frivektsavdeling med alt du behøver av manualer, vektskiver, benker, kettlebells, turf og annet utstyr.

Bredt utvalg kondisjonsapparater

I tillegg til å styrke hjertet og lunger, frigjør kondisjonstrening lykkehormonet endorfin. Dette forbygger stress og depresjoner, og gir overskudd i hverdagen. Vi har bredt utvalg av kondisjonsapparater som tredemøller (både med og uten lameller), elipsemaskin, spinningsykler, stakemaskin, romaskin og trappemaskin.

Våre Skillrun-tredemøller fra Technogym er utviklet for alle som elsker høyintensitetstrening. Dette er den første lamellmøllen hvor du kan løpe i nedoverbakke, måle watt og steglengde samt sette opp slede og fallskjerm.

Del treningsinspirasjon med oss!

Kontakt oss

Nysgjerrig på Ambassaden Trening?

Logg inn for den fulle medlemsoplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.