Om Ambassaden Trening

Oslos råeste frittstående treningsenter

Ambassaden Trening

På Ambassaden Trening er kvalitet og prestasjon like viktig som trivsel og treningsglede. Hos oss behøver ikke det ene å gå på bekostning av det andre.


Vi anstrenger oss hele tiden for at du både skal trives og prestere! Med trening fordelt over to plan og 800 splitter nye kvadratmeter blir Ambassaden Trening et av Oslos råeste treningssenter når vi åpner dørene 2. januar 2024.


Vi sikter mot deg som ønsker å få inn en eller flere kvalitetsøkter i løpet av uken, og som er opptatt av det lille ekstra innen treningslogistikk, design, apparater og personlig trening. Vi satser på kvalitet og kompetanse og tilbyr et bredt utvalg av styrke- og kondisjonsapparater.


Vårt mål er at du skal føle deg like hjemme som det vi gjør!

Historien om bygget – Ambassaden

Den verdenskjente finskamerikanske arkitekten Eero Saarinen tegnet den amerikanske ambassaden, og bygget er et av hans hovedverk. Ambassaden åpnet dørene for første gang i 1959, og etter flere års rehabilitering, gjenåpner vi nå dette Oslo-ikonet.

Ambassaden ligger i hjertet av Oslo og er naboen til Slottet. Her finner du restauranter, eventlokaler og ikke minst Ambassaden Trening. Omgitt av fantastisk arkitektur, interiør og design er Ambassaden Trening et frittstående treningssenter som tør å skille seg ut. Samtidig er målet vårt det samme som Ambassadens øvrige tilbud:

Å skape opplevelser i verdensklasse.

Del treningsinspirasjon med oss!

Kontakt oss

Nysgjerrig på Ambassaden Trening?

Logg inn for den fulle medlemsoplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.