Personlig trener

Vi hjelper deg med å nå dine treningsmål

PT abonnement

Mer kontinutet, bedre resultat

PT Klipp

Kjøp single PT klipp

PT Duo

Personlig trening, to sammen

PT - abonnement (1t/uken)

Prøv vårt mest populære produkt og kjenn effekten du også!

Hvilken trener passer best til deg?

Vi hjelper deg å finne den treneren som “matcher” best med deg og dine mål!

Hva er en personlig trener?

En personlig trener (PT) hjelper deg med å nå dine treningsmål enten de handler om helse, styrke, muskelvekst, kondisjon eller idrettsprestasjon. 

For å nå dine mål basert på dine personlige forutsetninger, kan PT’er bidra med tilrettelegging av treningsprogrammer, motivasjon og treningsekspertise. Tidligere treningserfaring, skader, målsetting, stressnivå og livsstil gjør at vi alle har utbytte av forskjellige typer og former av trening.

Våre personlige trenere er håndplukket for sin faglige og praktiske erfaring. PT-ene veileder deg til å nå treningsmålene dine på en effektiv måte, samtidig som du opprettholder treningsglede og motivasjon i prosessen. Økt innsats på trening, korrekt tilpasning av treningsprogram og rådgivning om kosthold og livsstil, gjør at du med oppfølgning fra en av våre personlige trenere tar treningsresultatene dine til nye høyder. 

Hva kan en personlig trener hjelpe deg med?

Del treningsinspirasjon med oss!

Kontakt oss

Nysgjerrig på Ambassaden Trening?

Logg inn for den fulle medlemsoplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.