Våre PT- abonnement

Velg et abonnement med en av bransjens beste personlige trenere.
Her finner du kontinuiteten som kreves for at du skal lykkes

Fordelene med PT - abonnement

Fleksibilitet og tilpasning

Med et personlig treningsabonnement kan du avtale treningsøkter på tidspunkter som passer deg best.

Progressjonsplanlegging

Dette inkluderer justeringer i treningsintensitet, volum og variasjon for å sikre kontinuerlig fremgang

Effektivt og trygt

Få et treningsprogram som er skreddersydd for dine individuelle mål, behov og fysiske tilstand

Vanlige spørsmål om PT

En personlig trener kan hjelpe deg ved å utvikle et skreddersydd treningsprogram som tar hensyn til dine individuelle mål, behov og fysiske tilstand. De gir også kontinuerlig veiledning, motivasjon og teknisk korrigering for å sikre at du trener effektivt og trygt.

Frekvensen av personlig trening avhenger av individuelle mål, treningsnivå, tilgjengelig tid og budsjett. Generelt anbefales det å trene med en personlig trener 1-3 ganger per uke for å oppnå optimale resultater.

Det er viktig å velge en personlig trener som har relevant erfaring, sertifiseringer og en tilnærming som passer dine behov og treningsmål. Du kan også be om anbefalinger fra venner, se etter anmeldelser på nettet eller få rett veiledning hos oss.

Ja, våre personlige trenere har kompetanse til å hjelpe med rehabilitering etter skader eller håndtere spesifikke helsemessige utfordringer. Det er imidlertid viktig å skille mellom det medisinske og rehabelitering. Dette er noe våre trenere også veileder deg igjennom

Å trene med en personlig trener gir deg tilgang til skreddersydde treningsprogrammer, individuell veiledning, teknisk korrigering og motivasjon, noe som kan føre til mer effektive resultater sammenlignet med å trene på egen hånd. En personlig trener kan også hjelpe deg med å holde deg ansvarlig og motivert gjennom hele treningsprosessen.

Kontakt oss

Nysgjerrig på Ambassaden Trening?

Logg inn for den fulle medlemsoplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.