Våre PT DUO- abonnement

Velg et abonnement med en av bransjens beste personlige trenere.
Her finner du kontinuiteten som kreves for at du og din venn skal lykkes

Fordelene med PT - abonnement

Fleksibilitet og tilpasning

Med et personlig treningsabonnement kan du avtale treningsøkter på tidspunkter som passer deg best.

Progressjonsplanlegging

Dette inkluderer justeringer i treningsintensitet, volum og variasjon for å sikre kontinuerlig fremgang

Effektivt og trygt

Få et treningsprogram som er skreddersydd for dine individuelle mål, behov og fysiske tilstand

Vanlige spørsmål om PT

Trening som en duo med en personlig trener gir deg muligheten til å dele kostnadene og motivasjonen med en treningspartner samtidig som dere begge får individuell oppfølging og tilpassede treningsprogrammer.

en av våre personlig trenere vil skreddersy treningsøktene for å imøtekomme både dine og din treningspartners mål og fysiske evner. Dette kan inkludere varierte øvelser og justeringer i intensitet og belastning.

Ja, personlige trenere er vant til å tilpasse treningsøktene for å imøtekomme individuelle treningsmål og preferanser, selv når to personer trener sammen. Dere kan fortsatt få tilpassede treningsprogrammer som tar hensyn til deres individuelle behov.

Kostnadene for PT duo kan vanligvis deles mellom de to deltakerne, noe som gjør det mer økonomisk overkommelig sammenlignet med individuell personlig trening hvor kostnaden deles av kun én person.

Ja, trening med en partner kan gi ekstra motivasjon og konkurransedyktighet, og med veiledning fra en personlig trener kan dere oppmuntre og utfordre hverandre til å oppnå bedre resultater sammen.

Kontakt oss

Nysgjerrig på Ambassaden Trening?

Logg inn for den fulle medlemsoplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.