Våre PT- klipp

Kjøp PT-klipp med en av bransjens beste personlige trenere. Her finner du støtten og kompetansen som kreves for å starte veien til du skal lykkes

Fordelene med PT - Klipp

Fleksibilitet og tilpasning

Du bestemmer selv antall klipp du ønsker å kjøpe og bruke

Godt sted å starte

Et fint sted å starte for å undersøke om PT er noe for deg

Effektivt og konkret

Du får en svært effektiv, konkret og læringsrik time med trener

Vanlige spørsmål om PT - Klipp

PT-klipp gir deg en mer personlig tilnærming til trening, med skreddersydde treningsprogrammer og individuell oppfølging fra en personlig trener. Vanlige treningsøkter på treningssenteret kan være mer generelle og mangler den samme graden av personlig oppmerksomhet og veiledning.

PT-klipp er ideelt for alle som ønsker en mer personlig og skreddersydd tilnærming til trening, enten du er nybegynner eller erfaren. Hvis du trenger ekstra motivasjon, veiledning med teknikk eller hjelp til å nå spesifikke mål, kan PT-klipp være svært gunstig.

Dette avhenger av dine mål, treningsnivå og tilgjengelighet. Generelt sett kan det være gunstig å ha PT-klipp økter en til tre ganger i uken for å opprettholde kontinuitet og fremgang. Din personlige trener kan hjelpe deg med å utvikle en plan som passer best for deg, samt finne det PT produktet som passer best akkurat deg.

En typisk PT-klipp økt inkluderer vanligvis en oppvarming, hoveddelen av treningen som kan omfatte styrketrening, kondisjonstrening eller en kombinasjon av begge deler, og en nedkjøling/stretching del. I tillegg vil din personlige trener gi deg individuell veiledning og justeringer basert på dine behov og mål.

a, mange personlige trenere tilbyr også kostholdsveiledning som en del av PT-klipp-pakken. Dette kan omfatte evaluering av kostholdsvaner, tilpassede kostholdsplaner og generelle ernæringstips for å støtte dine treningsmål og generelle helse.

Kontakt oss

Nysgjerrig på Ambassaden Trening?

Logg inn for den fulle medlemsoplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.